Ταξί, ταξί !

«Γερμανίδα τουρίστρια δεν πλήρωνε το κόμιστρο του ταξί ισχυριζόμενη ότι η Ελλάδα χρωστάει στη χώρα της !!» Τρίτη ή τέταρτη φορά που αναγκαζόμαστε να πέσουμε πάνω στην ίδια μαλακία, στο ίδιο γελοίο hoax που κάνει πάρτυ στο ίντερνετ, πλημμυρισμένο με τα αντίστοιχα ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια που δείχνουν την ανάγκη του «λαού» να ξεδώσει κάπου. Κάπου, οπουδήποτε, ακόμη και αυτό το οπουδήποτε είναι απλώς μία μικρομεσσαία τουρίστρια  που ζήτησε το προφανές : ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΛΕΨΕΙ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ.

Γιατί αυτό στην πραγματικότητα έγινε, και όχι μία, όχι δύο αλλά πολύ περισσότερες φορές, και για να γίνει αντιληπτό δεν χρειάζεται καν να ακούσουμε τι ισχυρίστηκε και η … «άλλη πλευρά» την οποία ποτέ δεν ακούμε περιέργως, αρκεί και μόνο να ακούσουμε τι λένε οι ίδιοι οι «καταγγέλοντες», που κάνει κάτι παραπάνω προφανές το τι παίχτηκε. «Είναι αληθές λέει το περιστατικό γιατί…» «ζήτησε να μάθει το κόστος της διαδρομής.. ήταν 16 Ευρώ, αλλά λόγω κίνησης έπρεπε να δώσει 18!!» (τότε γιατί της είπε 16; και δεν της είπε «ότι γράψει το ταξίμετρο» ή «ότι αποφασίσω εγώ ;» ) «η γυναίκα αρνήθηκε να πληρώσει 18» συνεχίζουν, «και το έκανε μόνο υπό την απειλή αστυνομικού οργάνου !!» Θέλουν να μας πείσουν λοιπόν ότι ο ίδιος ταρίφας που κάλεσε τους μπάτσους για δύο γαμω ευρώ λέει αλήθεια ότι η τουρίστρια… «είπε ότι δεν πληρώνει γιατί χρωστάει η Ελλάδα στη Γερμανία», λες και να το πίστευε κάποιος Γερμανός αυτό, υπήρχε ποτέ περίπτωση να θεωρούσε ότι είναι ικανός ισχυρισμός για να μην πληρώσει μία υπηρεσία σε έναν Έλληνα.


Και κλοπή και «φτήνια» και αλητεία λοιπόν από κάποιους (σίγουρα δεν είναι όλοι) ταρίφες που, χαρακτηριστικό κομμάτι του ζαλισμένου λαού, πάλι αντί να τα βάζουν με τους ισχυρούς βρίσκουν τον κάθε άνθρωπο που είναι σε θέση αδυναμίας (γυναίκα, σε ξένη χώρα κλπ) για να βγάλουν τα μαλακοαπωθημένα τους. Όχι καραγκιόζηδες, κλέφτες είστε, απατεώνες, λωποδύτες και ρατσιστές, και αφήστε τα σάπια. Γιατί την ώρα που στον Γερμανό τουρίστα πουλάγατε τσογλανομαγκιά, στον εκπρόσωπο του Γερμανικού κράτους μου θέλατε αστικές ευγένειες. 

Σχόλια